Успешно одржана 1. радионица!

Регионални Центар у Смедереву јуче је овако извештавао о одржаној радионици Математичког коучинга:
Сви наставници уче како да одрже ђацима пажњу на часу, које су најбоље „тактике“ за то, како да их приволе да уче… Међутим, нико их не учи како ученицима да објасне да је час готов и да једноставно морају да крену кући. Тај „проблем“ је вечерас имала Мирјана Кокерић на првој радионици пројекта „Математички коучинг“: „Шестар и шестак – Моја машта може свашта!“. Поред тога што је наставник математике, Мирјана Кокерић је и лиценцирани коуч, те овим пројектом спаја две занимљиве области у циљу популаризације математике као науке и оним ученицима који се од математике плаше. Пројекат чини низ радионица усмерених ка развоју личности ученика, ослобађању од треме на часовима математике и постављању циљева у учењу математике. Верујемо да ће се на крају пројекта доказати да „Математика није баук, него наук“.
Пројекат „Математички коучинг“ подржан је од Центра за промоцију науке на Јавном позиву за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2016. години а уз помоћ Научног клуба Смедерево и Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево.
Погледајте малу галерију са наше успешне радионице, и одлучите да нам се следећег месеца придружите у обради нове теме.
matematicki-koucing-01matematicki-koucing-03matematicki-koucing-05matematicki-koucing-06matematicki-koucing-07matematicki-koucing-12matematicki-koucing-13matematicki-koucing-15matematicki-koucing-17matematicki-koucing-19matematicki-koucing-21matematicki-koucing-22matematicki-koucing-23matematicki-koucing-25matematicki-koucing-26matematicki-koucing-28matematicki-koucing-29matematicki-koucing-45matematicki-koucing-46matematicki-koucing-48matematicki-koucing-56
Ваш коуч🙂
Мирјана

One thought on “Успешно одржана 1. радионица!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s